Ik zal mijzelf voorstellen.

Ik ben Ilona van Hagen, opgegroeid en woonachtig in Schiedam. Toen in 2009 mijn dochter werd geboren, werd ik continu teleurgesteld door mijn compactcamera. De foto's waren niet haarscherp maar ik wilde wel elk detail van haar vastgelegd hebben. In dat jaar kocht ik mijn eerste Canon spiegelreflex en zo ontstond mijn liefde voor fotografie! 

Zelf ben ik moeder van twee kinderen in de leeftijd van 11 en 15 jaar. 
Na achttien jaar werkzaam te zijn geweest in het onderwijs weet ik goed om te gaan met verschillende leeftijden.
In 2017 ben ik mijn eigen thuisfotostudio begonnen en zo kan ik creatief bezig zijn met mijn grootste passie.

Kinderen fotograferen vind ik het aller leukst om te doen. Ik laat ze tijdens een shoot gewoon spelen en ik daag ze wat uit. Tussendoor blijf ik foto's "Clicken" zodat ze vrolijk en ontspannen op de foto komen. 
Zwangeren vind ik het mooiste om te fotograferen. Zwanger zijn is zo'n speciale periode, dat moet echt vastgelegd worden voor later.

Naast fotograferen word ik heel gelukkig van alle lieve mensen om mij heen, een dagje sauna, snorkelen in Egypte, ik hou van roze en paars, ik ben gek op tropische bloemen, de ijsvogel en de kolibri vind ik hele bijzondere vogels, graag bezoek ik De Efteling, een concert, ik ben dol op de zelfgemaakte appeltaart van mijn man, een dancefestival, warmte van de zon, barbecueën, een glas Liefmans on the rocks en lange avonden buiten bij een vuurtje met marshmallows.

Je mag mij wakker maken voor helemaal niks. Echt niet doen, ik word dan een draak!

Ik ga er altijd van uit, dat ik de gemaakte foto’s mag gebruiken voor mijn website en portfolio. Heb je dat liever niet, laat dit dan even weten.

Je weet nu een beetje wie ik ben. Hopelijk leer ik jou ook snel kennen! 

Veel groetjes,

Ilona 🌺