Zoals ik bij het kopen van een product altijd even de reviews bekijk, kan ik mij voorstellen dat het ook prettig is om van anderen ervaringen te horen voordat je over gaat tot het boeken van een fotoshoot. 

De onderstaande mensen waren zo lief om na afloop van de fotoshoot een review te schrijven over hun ervaringen naar aanleiding van een shoot bij Curly's Clicks Fotografie.

Reactie plaatsen

Reacties

Shan
6 maanden geleden

Een hele leuke shoot gehad! Ilona is heel leuk met kinderen. Mijn dochter heeft het heel erg naar haar zin gehad en wij ook! Echt een aanrader!

Aysel Kirilmaz
6 maanden geleden

Wat een toeval om maanden op een fotograaf te zoeken die portret foto’s maakt, terwijl we letterlijk 5 min. van elkaar vandaan wonen. En wel een met een hele fijne en empathische benadering, waar je je meteen op je gemak voelt. Mijn dochtertje van 22 maanden (“alles is nee”) wist ze al goed in de mood te krijgen waar wij onwijs mooie portretfoto’s van hebben ontvangen. Dit was ons eerste, maar zeker niet de laatste keer bij deze top fotograaf, die zijn werk vol met passie uitoefent.
Bedankt Ilona!

Mirjam Coot
een jaar geleden

Een geweldige fotoshoot op een mooie dag! Wat een fantastische, professionele, lieve en HEEEL erg kindvriendelijke fotograaf is Ilona. Vanaf moment 1 had ze de kinderen (en ons) om haar vingers gewonden en hebben wij een prachtige fotocollage van ons gezin. Wat een feestje om dit te mogen doen met elkaar bij Ilona. De foto's zijn mij erg dierbaar en voor de volgende shoot weten wij Ilona zeker weer te vinden. Heel erg bedankt!

Viënna
een jaar geleden

Het is een feestje om bij Ilona in de studio te komen! Zo lief, vriendelijk en geduldig, kids waren erg op hun gemak bij Ilona. Prachtige foto’s als eindresultaat, elke dag nog erg blij mee. Echt een aanrader !

Lotte Marsman
een jaar geleden

Wow wat een schitterende foto’s en wat een hoop geduld moesten we hebben (door omstandigheden) voor we aan de beurt waren. Ilona leeft echt mee en dat is terug te zien in de foto’s. Met een prachtige plek, hoop humor, leuke afleidingsmanoeuvres en geduld voor de kinderen, hebben wij de fotoshoot van onze dromen gekregen! Lieve Ilona, nogmaals bedankt en ook voor je steun!

Odette
2 jaar geleden

Wat een lieve fotograaf is dit.
Nu al een paar keer geweest zowel zakelijk (van de kapsalon) als prive met mijn zoontje! Heb hele mooie en bijzondere foto’s laten maken!!
Ze is van alle markten thuis
en maakt er echt een feestje van als je bij haar in de foto studio bent.
Met kinderen is ze super leuk, die van mij krijgt ze altijd in de perfecte houdingen voor een leuk plaatje. (Spelende wijs)
Ze zegt zelf altijd er moet iets gebeuren op de foto, dat is ook zo want elke foto is weer uniek! Ik zeg dikke aanrader!

Simone Jordens
2 jaar geleden

Fijne en enthousiaste fotografe, prachtig generatieportret laten maken voor mijn moeder samen met haar en mijn vier dochters. Ze is er dolblij mee.

Bianca de Bruijn
2 jaar geleden

Een vriendin van mij had een shoot voor mijn gezin bij Ilona cadeau gegeven. Ik zag er stiekem best een beetje tegenop om alleen met mijn 2 kinderen op de foto te gaan. Ilona heeft dat gevoel in de eerste minuut gelijk weggenomen. Ze heeft zich vanaf het begin tot het einde ontfermt over de meiden. Dit ging helemaal vanzelf en heel natuurlijk. De meiden hebben het echt naar hun zin gehad. Na afloop was ik natuurlijk heel erg nieuwsgierig naar het resultaat. Gelukkig kreeg ik heel snel de foto's toegestuurd en heb ik echt moeite gehad met kiezen. Ik ben heel blij met de resultaten en ga hier een vast uitje van maken met de kinderen!

Marjolein Schaap
2 jaar geleden

Ik volgde Ilona met haar leuke bedrijfje al even op social media en vond haar foto's altijd al leuk. Dus ik wilde onze newborn shoot graag door haar laten doen. Het contact was erg makkelijk en een afspraak was zo gemaakt. Uiteindelijk hadden we een primeur, en kregen we een lifestyle newborn shoot bij ons thuis. We wilden natuurlijke foto's, zonder te veel tierelantijnen en Ilona dacht direct dat een lifestyle shoot bij ons zou passen. De foto's zijn onwijs mooi geworden en precies zoals wij het wilde! Ilona is erg geduldig, zit vol humor en is heel goed met kinderen. We boeken in de toekomst graag nog een keer een leuke familieshoot!

Petra Kwakkelstein op 31 januari 2017

Prachtige familie foto's. Waar wij super blij mee zijn. Een gezellige sfeer en Ilona zorgt voor mooie foto's. Veel aandacht en tijd geeft ze aan het gehele proces van A tot Z. Bedankt Ilona voor je geduld en mooie foto,s 

Diana Dijkstra op 14 december 2016 

Op 19 november hebben we meegedaan aan de kerstshoot. Wat was dit een gezellig half uurtje. Veel leuke creatieve ideeën en ook nog een dochter die veel voor Ilona wilde doen. Femke vond het in het begin alleen maar spannend, maar uiteindelijk was ze zelf de boom aan het versieren en ging ze lekker in de schommelstoel zitten om al het moois te bekijken. Van de week hebben we onze ouders verrast met een Canvasdoek. Femke wilde hem weer mee naar huis nemen. Gelukkig hebben we er thuis ook 1 hangen, maar dan een andere. Ook zei ze dat ze nog een keer naar die mevrouw wil. 'Wil je dan nog meer foto's maken?' 'Ja'. Ilona, bedankt voor de mooie foto's en service die je geleverd hebt.

Laura van der Harg op 30 november 2016 

Leuke kerstshoot gehad, de foto's zijn geweldig geworden!

Laila Naganathar op 24 november 2016 

Hi Ilona, hartstikke bedank voor de super mooie foto’s. We wilden al lange tijd een mooie gezinsfoto laten maken voor op de muur. Waren in het begin best wel aan het twijfelen of de kinderen er goed op zouden staan, onze jongste boefje is heel erg speels en zit niet graag stil. Gelijk het eerste moment dat je contact maakte met ons had je de jongens ingepakt; het was echt leuk om te zien hoe jij met de kinderen bezig was. Zelfs mijn man was zeer tevreden over de shoot. En op Facebook hebben we ontzettend veel likes en reacties gekregen op de foto’s. Tot de volgende shoot :-) Groetjes Laila

Esmiralda Van Otterloo op 22 oktober 2016 

Wat een leuke herfstshoot hebben we gehad! Niets moet, alles mag, echt super. Dank je wel!

Susanne Krol op 30 juni 2016 

Weer een hele leuke shoot gehad!! Lekker veel tijd genomen en geen enkel idee is te gek!

Echt een aanrader!!

Jwtv Schiedam23 juni 2016 

Wat een talent, super!

Soeranie Moeljosoewito op 29 mei 2016 

Wat een super gave shoot hebben we net gehad..een echte aanrader top fotografe en een enorm veel geduld

Chantal Verdoorn op 10 mei 2016 

Ongeveer 2,5 week geleden een verrassingsshoot gedaan met mijn tweelingzus. We zijn super blij met de foto's die we mochten ontvangen, het resultaat mag er zeker zijn! Geweldig hoe er over verschillende poses wordt nagedacht zodat de leukste foto's gemaakt kunnen worden. En natuurlijk super leuk om weer eens terug te zijn bij vakantievrienden van 7 jaar terug. We hebben genoten, dankjewel

Rita Hazebroek-Westland op 8 april 2016 

Van de week een hele mooie fotoshoot gehad bij Curly Ilona!
Wat is ze goed! Echt een aanrader! Prachtige foto's!
DANKJEWEL Curly's Clicks!!!

Susanne Krol op 6 april 2016 

Hele leuke fotoshoot gehad, en gewoon fijn in huis dus niet in een kille studio.
Prachtig resultaat heel erg blij mee. Zodra de kleine er is gaan we er weer heen.

Priscilla de Haan op 4 april 2016 

Afgelopen zondag een leuke shoot gehad.
Ik ken Ilona al bijna heel mijn leven dus het was echt geweldig om voor haar camera te staan . Ze doet het met veel liefde en veel plezier . En dat is ook heel goed in de foto's terug te vinden .

Heel erg bedankt !!!

Riëlle de Haan op 4 april 2016
Samen met mijn zus en moeder een moederdagshoot gedaan bij Curly's Clicks. Super gezellige shoot met een geduldige fotografe! Ilona je doet het super!!!!
— enthousiast.
Mirjam Kool op 3 april 2016 

Alvast voor Moederdag zijn mijn zus, zoontje en ik op de foto gegaan om oma te verrassen !

Een zonnige dag in de schijnwerpers, lol tijdens de shoot en een geweldig resultaat !

Super bedankt ??